Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Αργύρης Γιαννίκης φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε την Ένωση, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έκανε στο παιχνίδι και έτσι πήρε μια άκρως δίκαιη νίκη.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης:
«Οι παίκτες έβγαλαν το πλάνο. Αξιοποιήσαμε μία-δύο από τις φάσεις που βγάλαμε. Κερδίσαμε δίκαια. Δεν φοβηθήκαμε. Το θέμα μας ήταν η λεπτομέρεια. Σήμερα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και στο πάθος και στο πλάνο».
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
H… κατρακύλα συνεχίστηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς, που ηττήθηκαν ξανά από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (114-113) – «Διπλός» Γιάννης με 30άρα (33 πόντοι, 15 ριμπάουντ), παρά τα minutes restriction.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε σχολίασε εκ νέου την έντονη αντίδραση του Φλικ επειδή τον Σεπτέμβριο ο Γιαμάλ διαγνώστηκε με πρόβλημα μετά την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας