Σεμέδο : «Ξεχώρισα το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα ενώ αναφέρθηκε και στον Ομάρ Ελαμπντελανουί που περνάει δύσκολα λόγω του ατυχήματος που είχε την Πρωτοχρονιά.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη, αλλά και τον Ομάρ στέλνοντας το μήνυμά του στον πρώην συμπαίκτη του.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το γκολ του: «Είναι πολύ όμορφο να σκοράρει κάποιος. Η θέση μου δεν είναι αυτή όμως είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, σκοράραμε ωραία γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα».
Για την ομάδα και τα μεγάλα σκορ της: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και βγαίνουν όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε, έχουμε ποιότητα και το αξίζουμε».
Για τον Μπα: «Πάντα είναι σε φόρμα ο Μπα. Δουλεύει πολύ καλά. Κάποια στιγμή δεν σου βγαίνουν πράγματα. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Που πηγαίνει καλά η άμυνά μας. Εγώ, ο Αβραάμ, ο Μπα και Σισέ είμαστε παρόντες».
Για το ποιο γκολ ξεχώρισε σήμερα: «Το γκολ του Φορτούνη το ξεχώρισα. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο».
Για τον Ομάρ: «Ο Ομάρ είναι αδερφός μας. Μέλος της οικογένειάς μας. Του στέλνουμε ευχές να έχει δύναμη. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει».
Για τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε παιχνίδι δύσκολο με τον Παναιτωλικό. Να επικεντρωθούμε εκεί και μετά θα δούμε για τη Τούμπα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.