Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στην παρουσία του Νίκολα Μίροτιτς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Είχαμε πολλή πίστη. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα και αυτό δούλεψε πολύ καλά για εμάς. Δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν πολλά τρίποντα, ενώ με τους 36 πόντους που δεχτήκαμε ήμασταν πολύ καλά πειθαρχημένοι.
Ο Νίκο (Μίροτιτς) ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και με εμπιστοσύνη στην ομάδα και κάθε πάικτης είχε συνεισφορά σε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα του Νίκο, αλλά και για παίκτες όπως ο Αρτέμ (Πουστοβόι), αυτοί οι παίκτες όταν παίζουν καλά είναι πιο ξεχωριστό το παιχνίδι», υποστήριξε ο προπονητής των Καταλανών.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 97-82 του Ηρακλή για την 11η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χολμς (19π.) στην επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του.
LIVE: Ολυμπιακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Κηφισιά για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.