Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε τάσεις της νέας σεζόν που προλαβαίνετε στις εκπτώσεις

Πέντε τάσεις της νέας σεζόν που προλαβαίνετε στις εκπτώσεις

Από τώρα, μέχρι την άνοιξη θα φοράτε τις τελευταίες λέξεις τις μόδας χωρίς να έχετε ξοδέψει μια περιουσία

Μέχρι πρότινος, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τον Φεβουάριο για να ξεκινήσουν τα καταστήματα τις εποχιακές εκπτώσεις τους αλλά φέτος, πολλά και αγαπημένα brands έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις προσφορές τους. Η πιο έξυπνη  κίνηση που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε σε μερικές κομψές αγορές που θα μπορούμε να φοράμε από τώρα μέχρι και την επόμενη σεζόν.

Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της άνοιξης που είδαμε στις πασαρέλες υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στις πρώτες εκπτώσεις, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει, έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να τα αποκτήσουμε σε τιμή ευκαιρίας. Ας δούμε πέντε κομμάτια που αξίζει να «κυνηγήσουμε».

To κόκκινο φόρεμα

Τα κόκκινα φορέματα εντοπίστηκαν στις πασαρέλες των Valentino και Emilia Wickstead, δύο brands που πραγματικά έδωσαν ρυθμό όσον αφορά τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Φόρεσε το δικό σου με μπορντό μπότες και γκρι παλτό τώρα για το γραφείο, και την άνοιξη συνδύασέ το με φλατ Mary-Janes και ένα μπλε σακάκι.

Το πουκάμισο

Φυσικά το πουκάμισο είναι πάντα στη μόδα, αλλά κάθε σεζόν οι σχεδιαστές προτείνουν φρέσκιες εκδοχές του. Για την επόμενη άνοιξη το βλέπουμε με τονισμενη μέση, cut- out λεπτομέρειες κι ενδιαφέρουσες διακοσμητικές προσθήκες.

Ένα ανοιξιάτικο πλεκτό

Το ελαφρύ πλεκτό είναι το κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε άνετα και τώρα, καθώς είναι ιδανικό για layering. Προς το παρόν,  μέσα από ένα τουίντ σακάκι με ένα μάλλινο παντελόνι και όταν ανοίξει ο καιρός με τζιν είναι μια χαρά.

Τα Clogs


Tα clogs είναι από τα πιο άνετα και πρακτικά στυλ παπουτσιών που είδαμε στις πασαρέλες της άνοιξης. Τώρα φοριούνται με ένα flare τζιν, πουκάμισο και σακάκι για μια εμφάνιση με ’70s επιρροές και αργότερα με ανοιξιάτικα midi φορέματα, μίνι φούστες και σορτς.

To wide-leg παντελόνι

Τα wide-leg παντελόνια είναι από τα λίγα shapes που λειτουργούν και το πρωί και το βράδυ οπότε αξίζουν σίγουρα μια επένδυση. Ταιριάζουν φοβερά με στενά tops και χοντρά τακούνια.

Με πληροφορίες από το Marie Claire

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024