Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει την υπόλοιπη σειρά με τη Χάποελ ο Ταβάρες
Ο Βάλτερ Ταβάρες τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ και όπως διαπιστώθηκε, θα χάσει τη συνέχεια της σειράς.
Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του Game 1 των playoffs της Euroleague.
Όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσαν οι «Μερένχες», ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.
Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του δεν έχει γίνει γνωστό από τους Ισπανούς, απλώς αναφέρουν ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να αξιολογείται τις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης:
«Μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον παίκτη μας Έντι Ταβάρες από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου. Η ανάρρωσή του θα παρακολουθείται»
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442