Ζούμε την απόλυτη παράνοια από χθες το βράδυ όπου ο Μανθάνο και το VAR αποφάσισαν να καθορίσουν την πορεία του αγώνα στο Βελοντρόμ. Έχουν «αναστηθεί και οι πεθαμένοι» για να πανηγυρίσουν την ήττα του Ολυμπιακού. Κατάσταση στα όρια του γελοίου…
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα διαβάσουμε-ακούσουμε αν –κούφια η ώρα– δεν προκριθεί ο Ολυμπιακός στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα.
Για να ευθυμήσουμε και να χαλαρώσουμε λίγο την ατμόσφαιρα…
Λογικά, αν κρίνω από αυτά που διαβάζω-ακούω τις τελευταίες ώρες, κυρίως από άμπαλους ή κομπλεξικούς με τον Ολυμπιακό, πρώτα από όλα θα πάρει καμιά 200αριά βαθμούς μπόνους ο… πρέσβης Παναθηναϊκός για να πλησιάσει την πρώτη 100άδα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.
Θα ανακηρύξει η ΟΥΕΦΑ άκυρη όποια διοργάνωση δεν έχει συμμετάσχει ο… πρέσβης Παναθηναϊκός και θα διατάξει την επανάληψη του Γουέμπλει.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ