Έτοιμος να μπει και πάλι στα γήπεδα και να αγωνιστεί ξανά είναι ο Κάι Χάβερτς, καθώς ο Γερμανός άσος ξεπέρασε πλήρως τον κορωνοϊό και τίθεται 100% διαθέσιμος για τη δύσκολη περίοδο που αναμένεται.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 πριν από την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Ρεν στο Champions League, με αποτέλεσμα να χάσει τα παιχνίδια με την Εθνική Γερμανίας για το Nations League.
Όπως ανακοίνωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Χάβερτς πέρασε από τα απαιτούμενα τεστ μέσα στην εβδομάδα και διαπιστώθηκε πως ανάρρωσε πλήρως, δίνοντας έτσι μια έξτρα λύση στον Άγγλο τεχνικό για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ το Σάββατο 21/11.
Ο Χάβερτς έχει 10 συμμετοχές μέχρι στιγμής με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός