Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε στο φετινό Europa League η Μπράγκα καθώς επικράτησε στην Ουκρανία με 2-1 της Ζόρια για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου.
Οι Πορτογάλοι μπήκαν ιδανικά στην αναμέτρηση καθώς στο 4ο λεπτό ο Παουλίνο με ωραία εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Γκαϊτάν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με πολύ καλό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπράγκα χαλάρωσε και η Ζόρια δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν σε 2-1 με τον Ιβανισένια αλλά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη από την Ουκρανία.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.