Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λέστερ, με την Ένωση να ηττάται με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «κιτρινόμαυροι» του Μάσιμο Καρέρα σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες κόντρα στις Αλεπούδες και πλέον βρίσκονται στον πάτο του 7ου ομίλου.
Η Μπράγκα πέρασε από την Ουκρανία και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Οι Πορτογάλοι συγκατοικούν με τη Λέστερ στην πρώτη θέση, ενώ την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζόρια.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.