Απίστευτο βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα στον νυν και τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον νυν και τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όταν ο πρώτος είπε ότι δεν αξιοποιήθηκε μελέτη του Δήμου Καλαμάτας για το στάδιο της πόλης και ο δεύτερος τον διέψευσε
Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον νυν και τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όταν ο πρώτος είπε ότι δεν αξιοποιήθηκε μελέτη του Δήμου Καλαμάτας για το στάδιο της πόλης και ο δεύτερος τον διέψευσε.
Ο νυν Περιφερειάρχης, Παναγιώτη Νίκα επικαλέστηκε τη μαρτυρία του τότε διευθυντή της δημοτική Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλη Τζαμουράνη, πως ο πρώην Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης επέμεινε στον ισχυρισμό του πως δεν παρέλαβε μελέτη και κουβέντα στην κουβέντα η ψυχραιμία πήγε… περίπατο.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Ο κ. Νίκας είπε στον κ. Τατούλη «μου προκαλείς το γέλιο με όσα έχεις κάνει 11 χρόνια και όποτε είσαι απέναντί μου θα είσαι καθιστός».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.