Κοροναϊός : Δεύτερο κρούσμα σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό
Σύμφωνα με καταγγελία γονέων, στο σχολείο έχει βρεθεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, και συγκεκριμένα μια δασκάλα των τμημάτων προ-προνηπίωn
Δεύτερο θετικό κρούσμα κοροναϊού καταγγέλλουν γονείς σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό το οποίο έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία του από την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα πάντως με το χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA, οι γονείς αγωνιούν πολύ κι, όπως ανέφεραν, έξι από τα παιδάκια του σχολείου έχουν ήδη κάποια συμπτώματα, γι’ αυτό οι γονείς τους θα φροντίσουν άμεσα να κάνουν το τεστ.
Οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, ωστόσο έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Αν επιβεβαιωθεί μάλιστα η είδηση, τότε θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ τόσο τα παιδάκια όσο και οι εργαζόμενοι στον σταθμό.
- Το απόλυτο γιορτινό glam: Kοσμήματα που μεταμορφώνουν κάθε outfit
- Σενάρια από την Ισπανία για τον Τζόουνς-Γκαρσία: Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός και το NBA (vids)
- «Τα ελληνικά νοσοκομεία καταρρέουν. Κυριολεκτικά» – Ξανά στον ξένο Τύπο η κατάντια του ΕΣΥ του Γεωργιάδη
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγοντας σταθερότητας σε ένα γεωπολιτικό περιβάλλον ανατροπής ισορροπιών
- Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη
- Γκράντι – ΟΗΕ: Ανησυχία για την «αυξανόμενη εχθρότητα» κυβερνήσεων απέναντι στους πρόσφυγες
- Μια τυπική μέρα του Ελ Κααμπί γεμάτη… ψαλιδάκια – Το απίθανο βίντεο στο TikTok για τον Μαροκινό φορ (vid)
- Συνελήφθη 45χρονη οικιακή βοηθός που έκλεβε ηλικιωμένους και ΑμεΑ εργοδότες της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442