O προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ «τρελάθηκε» με το πέναλτι που έδωσε ο Φέλιξ Μπριχ κατά των Ισραηλινών στο ματς με την Σάλτσμπουργκ και αποβλήθηκε από τον Γερμανό.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Δώνης στο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, για τα πλέι οφ του Champions League.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γερμανός διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ της αυστριακής ομάδας, γεγονός που εξόργισε τον Ελληνα τεχνικό.
Ο έμπειρος προπονητής εξοργίστηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Φέλιξ Μπριχ, με τον Γερμανό να του δείχνει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό και να τον αποβάλλει.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».