Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κληθεί να διαχειριστούν θετικούς στον κορωνοϊό… Όμως, μερικές μετατράπηκαν σε… νοσοκομείο. Όπως ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος γνωστοποίησε 22 κρούσματα!
Σύμφωνα με την ενημέρωση του κυπριακού συλλόγου, 14 ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από Covid-19, όπως και 8 μέλη του προπονητικού επιτελείου. Είναι προφανές ότι με τόσο μεγάλο ιατρικό δελτίο, όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα.
Ο Εθνικός Άχνας θα αντιμετώπιζε την Τετάρτη τον Άρη Λεμεσού για το Κύπελλο Κύπρου, αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ανάλογη κατάληξη θα έχει και το κυριακάτικο ματς με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».