Μπορεί οι Ντένβερ Νάγκετς να πήραν (114-106) το τρίτο ματς των τελικών της Δύσης και να μείωσαν τη σειρά κόντρα στους Λέικερς σε 2-1, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς ο Ραζόν Ρόντο των «Λιμνάνθρωπων» έγινε ο 9ος κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των πλέι-οφ.
Ο Ρόντο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα και έφτασε τις 1.042 ασίστ στα πλέι-οφ, ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ, που είχε 1.040.
Επόμενος στόχος για τον πόιντ γκαρντ των Λέικερς είναι η όγδοη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Σκότι Πίπεν με 1.048 ασίστ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.