Μπορεί οι Ντένβερ Νάγκετς να πήραν (114-106) το τρίτο ματς των τελικών της Δύσης και να μείωσαν τη σειρά κόντρα στους Λέικερς σε 2-1, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς ο Ραζόν Ρόντο των «Λιμνάνθρωπων» έγινε ο 9ος κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των πλέι-οφ.
Ο Ρόντο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα και έφτασε τις 1.042 ασίστ στα πλέι-οφ, ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ, που είχε 1.040.
Επόμενος στόχος για τον πόιντ γκαρντ των Λέικερς είναι η όγδοη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Σκότι Πίπεν με 1.048 ασίστ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τρελαίνει… κόσμο στο NCAA με τις επιδόσεις του και πρώην σταρ του NBA τον αποθεώνουν – Τα δεδομένα για το αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας ή με την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 21-12 της Βουλιαγμένης και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του, έχοντας πλέον 20 νίκες σε 20 αγώνες και όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία – Κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs