1 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για τα παξιμάδια και το σερβίρισμα
3 ώριμα νεκταρίνια, τριμμένα, με τα ζουμιά τους
1 κ.σ. κίτρινη πιπεριά, σε μικρούς κύβους
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε λεπτές ροδέλες
2 κ.σ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
200 γρ. γλυκιά μυζήθρα Κρήτης
1 κ.σ. κάππαρη
Ανθός αλατιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βρέχουμε τα παξιμαδάκια με λίγο νερό και τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλάδο.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα νεκταρίνια με το ζουμί τους, την πιπεριά, το μισό κρεμμυδάκι, τον δυόσμο, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και αλάτι.
Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα παξιμάδια και περιχύνουμε με το ζουμί του. Μοιράζουμε το τυρί και την κάππαρη και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Διακοσμούμε με το υπόλοιπο κρεμμυδάκι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας