Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (22:00) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play off του Champions League.
Η UEFA λοιπόν ανακοίνωσε τον ρέφερι για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Κύπριους κι αυτός θα είναι ο Ντάνι Μακέλι, ο οποίος είναι ένας γνώριμος διαιτητής στους Πειραιώτες.
Ο 37χρονος Ολλανδός ρέφερι σφύριξε στο Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3 την περασμένη σεζόν, ενώ παλαιότερα είχε βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο των ερυθρόλευκων.
Το 2015 ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2 για τους «32» του Europa League, δυο χρόνια αργότερα στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ το επόμενο καλοκαίρι ήταν άρχων της αναμέτρησης με τη Ριέκα (0-1) για τα playoffs του Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μακέλι την περασμένη σεζόν ήταν διαιτητής στο Άρης-ΑΕΚ 2-2 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 για τα play off της Superleague.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.