Είναι πιο… κλισέ από τα κλισέ, ότι τα φιλικά είναι για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί μέσα από δύο παιχνίδια να εκφράσει άποψη, όποιος νομίζει ότι οι σκόρπιες μικρές εικόνες μπορούν να συνθέσουν μια μεγάλη εικόνα, δεν θα πω ότι κάνει λάθος, θα πω ότι ακροβατεί και περισσότερο προβλέπει, εικάζει, παρά αναλύει.
Είναι πρόδηλο ότι ο Παναθηναϊκός, ως νέα ομάδα, θέλει καιρό για να φτάσει στο σημείο που επιθυμεί ο Γιώργος Βόβορας.
Εκείνος γνωρίζει τι ζητά από τους παίκτες του, άρα και τον βαθμό αφομοίωσης.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι βραδιές στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης, όπου η Μαρινέλλα τραγουδούσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτοκράτορα» Άρη.
Στη Σενεγάλη περιμένουν την απόφαση του CAS για το πού θα καταλήξει -επισήμως- το Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το αποχωριστούν. Αποθέωση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Αφρικής που έδωσε φιλικό με το Περού και έπειτα παρήλασε με το τρόπαιο!
LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον δεύτερο ημιτελικό των play offs της Volley League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.