Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού.
Ο προπονητής των Αρκάδων εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως επιθυμία τους είναι να κρατήσουν το σερί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για όσο περισσότερο διάστημα μπορούν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
Για το ματς: «Το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν είναι πάντα δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».
Τί άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε κάποια προβλήματα στο κέντρο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε τη γραμμή πίεσης μας και γι΄ αυτό ήρθε και το γκολ».
Για το αήττητο σερί: «Έχουμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να μας προστατεύει. Συνεχίζουμε. Είναι πολύ καλό αυτό. Τα παιδιά συνεχίζουν να κρατάνε το αήττητο. Σίγουρα είναι ένα κίνητρο αυτό»
Για τον Πογιάτος: «Καταφέραμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από τα φιλικά. Καταλάβαμε και κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.