Τότι: Σκέψεις για επιστροφή στην Ρόμα ως αντιπρόεδρος
Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην Ρόμα βρίσκεται ο Φραντσέσκο Τότι, με την «Corriere dello Sport» να αναφέρει πως υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει τη θέση του αντιπρόεδρου.
Όταν σκέφτεσαι την Ρόμα, σκέφτεσαι αυτόματα και τον Φραντσέσκο Τότι. Ο πρώην καπιτάνο της Ρόμα έχει αποσυρθεί εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια από την ενεργό δράση, ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του.
Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο εμβληματικός αρχηγός των «τζιαλορόσι» είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσαν για μια ενδεχόμενη θέση στο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το ιταλικό Μέσο, ο Τότι δεν θα αναλάβει μία τυχαία θέση, αλλά αυτήν του αντιπροέδρου!
Κλειδί της υπόθεσης, ο νέος ιδιοκτήτης, Φρίντκιν, ο οποίος φέρεται να έχει πείσει τον 43χρονο παλαίμαχο για το πρότζεκτ που ετοιμάζει…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.