Κοροναϊός: Ερωτηματικά για το πώς «μπήκε» ο ιός στο γηροκομείο στο Μαρούσι – Τα δύο επικρατέστερα σενάρια
Θολό είναι ακόμη το τοπίο για το πως ακριβώς έγινε εστία μετάδοσης το γηροκομείο στο Μαρούσι, στο οποίο εντοπίστηκαν 19 κρούσματα χτες.
Θολό είναι ακόμη το τοπίο σχετικά με το πως ακριβώς έγινε εστία μετάδοσης το γηροκομείο στο Μαρούσι, στο οποίο εντοπίστηκαν χτες 19 κρούσματα.
Κι αυτό γιατί η δικηγόρος του οίκου ευγηρίας από την μία έκανε λόγο για ύποπτο περιστατικό από τις 28 Αυγούστου και από την άλλη για εργαζόμενο που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό (αφού είχε λάβει πρώτα δύο φορές αρνητικά αποτελέσματα σε τεστ του Covid-19).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε η κυρία Παραστατίδη μιλώντας στον ΑΝΤ1 «από τις 28 Αυγούστου παρατηρήθηκε ύποπτο περιστατικό φιλοξενούμενου με εγκεφαλικό που πήγε στο νοσοκομείο «Λαϊκό»».
«Ενημερώσαμε άμεσα τον ΕΟΔΥ και από εκείνη την ημέρα το γηροκομείο απευθύνθηκε σε ιδιωτικά νοσοκομεία προκειμένου εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι να κάνουν το τεστ», τόνισε η ίδια.
Επιμένοντας ότι το συγκεκριμένο γηροκομείο έχει πιστοποίηση με ειδικές απολυμάνσεις ενώ δεν υπάρχουν εδώ και καιρό επισκεπτήρια, η δικηγόρος του γηροκομείου ωστόσο αποκάλυψε πως ένας εργαζόμενος τους βρέθηκε θετικός στον ιό, αφού πρώτα όμως είχε λάβει δύο αρνητικές απαντήσεις.
«Επειδή ο χρόνος επώασης είναι διαφορετικός, υπήρξε εργαζόμενος θετικός μετά από 2 τεστ αρνητικά. Για να μπει εργαζόμενος στην επιχείρηση έπρεπε να προσκομίσει τεστ. Όταν ήρθε ο συγκεκριμένος εργαζόμενος το τεστ του είχε βγει αρνητικό Η μονάδα από όταν γνώριζε ότι υπήρχε υποψία ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ», τόνισε η ίδια μη δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το πως «μπήκε» ο κοροναϊός στο γηροκομείο.
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442