Θάνατος πιλότου: Νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο – Το επικρατέστερο σενάριο
Νέα στοιχεία σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά όπου και έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος υποσμηναγός και πιλότος της ομάδος «Ζευς» ψάχνει να βρει η ΕΛ.ΑΣ.
Νέα στοιχεία σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά όπου και έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος υποσμηναγός και πιλότος της ομάδος «Ζευς» ψάχνει να βρει η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το cretapost, οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου ενώ το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται πως είναι η εμπλοκή ενός οδηγού μοτοσικλέτας.
Οι αρχές μετά την αυτοψία που έκαναν στον σημείο που έγινε το τροχαίο, στη λεωφόρο Σούδας, έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Μάλιστα, το eparxies.gr, αναφέρει πως έχει ήδη προσαχθεί ένας άνθρωπος στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, για ενδεχόμενη εμπλοκή του τροχαίο.
Ανείπωτος θρήνος
Την ίδια ώρα, αβάσταχτος είναι ο πόνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι, για το θάνατο του 33χρονου υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς».
Ο 33χρονος είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζωή.
Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.
Το παιχνίδι της μοίρας για τον άτυχο πιλότο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, λίγες ώρες πριν το μοιραία διαδρομή, είχε βρεθεί στο χωριό του, στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδας απ’ όπου και αναχώρησε στις 2 περίπου το μεσημέρι για τα Χανιά.
Το παιχνίδι της μοίρας ήθελε τον 33χρονο να κάνει την τελευταία του πτήση από το αεροδρόμιο Καστελίου ενώ είχε ειδοποιήσει μάλιστα όλους του συγγενείς του ότι θα πετάξει πάνω από τα σπίτια τους.
Πηγές ανέφεραν στο Creta24, πως η μητέρα, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς βγήκαν από τα σπίτια τους και χαιρέτησαν τον Μανώλη όσο «έσκιζε» τον ουρανό, που λίγες ώρες αργότερα θα τον αγκάλιαζε για πάντα.
Θα πήγαινε διακοπές
Ο 33χρονος θα πήγαινε διακοπές στην Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έβαζε τη μηχανή στο καράβι. Όμως, κατευθυνόμενος στο λιμάνι της Σούδας, το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.
Το κράνος αλλά και η προστατευτική στολή που φορούσε δεν στάθηκαν ικανά να τον κρατήσουν στη ζωή.
Η 115 Πτέρυγα Μάχης αλλά και το Καστέλι έχουν βυθιστεί στο πένθος. Μάλιστα δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί όταν συγγενείς ενημέρωσαν τον παππού και τη γιαγιά του άτυχου Μανώλη για τον άδικο χαμό του εγγονού τους.
- Ο χειμώνας επιστρέφει: Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones βρίσκεται στα σκαριά
- Live: Σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Βουλή – Τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μέση Ανατολή και παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
- Οι φοβεροί και τρομεροί Σπερς σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ (pic, vid)
- Από τη Σαρακοστή στο Πάσχα: Το νέο τεύχος συνταγών της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Θεσσαλονίκη: Σε άθλιες συνθήκες ζούσαν 68 σκυλιά – Σύλληψη 55χρονου και πρόστιμο 68.500 ευρώ
- Τα τσιμπούρια «απειλούν» την υγεία των σκύλων – Παίρνουμε τα μέτρα μας
- Μα τι μπορεί να κάνει για μένα το mentoring;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442