Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικές μαρτυρίες θυμάτων του «ψευτογιατρού» - Σοκάρουν οι καταγγελίες

Αποκλειστικές μαρτυρίες θυμάτων του «ψευτογιατρού» – Σοκάρουν οι καταγγελίες

Από το 2014 ο 47χρονος εμφανιζόταν με τον αέρα του μεγαλογιατρού, με γνωριμίες με ανθρώπους σε υψηλά πόστα. Στα ανυποψίαστα θύματά του εμφανιζόταν ως διακεκριμένος επιστήμονας που συνεργαζόταν με μεγάλο νοσοκομείο της Ελβετίας

Από το 2014 ο 47χρονος εμφανιζόταν με τον αέρα του μεγαλογιατρού, με γνωριμίες με ανθρώπους σε υψηλά πόστα. Στα ανυποψίαστα θύματά του εμφανιζόταν ως διακεκριμένος επιστήμονας που συνεργαζόταν με μεγάλο νοσοκομείο της Ελβετίας.

Παράλληλα, σε κάποιους συστηνόταν και με μία άλλη ιδιότητα, αυτή του πιλότου.

«Το όνομα που μας συστήθηκε ήταν Νικόλαος Κοντός. Μαθαίναμε ξέρω εγώ ότι είναι και πιλότος, μαθαίναμε και ότι οι φίλοι που τον ψάξαμε δεν τον ήξεραν ως πιλότο. Αυτός έλεγε ότι με την Ελβετία συνεργαζόταν με ένα κέντρο και από εκεί του έστελναν τα σκευάσματα. Δύο άτομα ήμασταν και δώσαμε 700. Πέταγε μία τιμή και όπου έπιανε» αναφέρει μεταξύ άλλων αποκλειστικά στο LIVE NEWS γυναίκα που έπεσε θύμα του.

Όπως σημειώνει η ίδια, υπάρχει μάλιστα περίπτωση καρκινοπαθούς η οποία φέρεται να διέκοψε τη φαρμακευτική της θεραπεία παρασυρόμενη από τις υποσχέσεις του 47χρονου ότι τα βότανα θα την κάνουν καλά.

Δεν είναι μόνο αυτή η καταγγελία που ρίχνει «φως» στο πώς ο 47χρονος χειριζόταν τα θύματά του.

Τι λέει μητέρα 16χρονου ασθενούς

Στο LIVE NEWS μιλά αποκλειστικά η μητέρα ενός 16χρονου σήμερα αγοριού, το οποίο αντιμετώπιζε μία σοβαρότατη ασθένεια. Το γεγονός ότι στράφηκαν στα σκευάσματα από βότανα του γιατρού – μαϊμού είναι η αιτία, όπως αναφέρει, το παιδί της αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να περπατήσει.

«Το έπαιζε εκτός από βοτανολόγος και φανατικός χριστιανός. Αυτή η πορεία του να κοπεί η κορτιζόνη έγινε μέσα σε περίπου 20 ημέρες και το παιδί μου κατέρρευσε» αναφέρει μεταξύ άλλων η μητέρα του 16χρονου αγοριού, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024