Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο που προσλήφθηκαν λόγω κοροναϊού
«Στον αέρα» παραμένουν εργαζόμενοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο, οι οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους λόγω των αυξημένων αναγκών μετά την έξαρση του κοροναϊού
Απλήρωτοι παραμένουν εργαζόμενοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο, οι οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους λόγω των αυξημένων αναγκών μετά την έξαρση του κοροναϊού.
Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για προσλήψεις που ήταν προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο του 2019, αλλά η κυβέρνηση είχε «ξεχάσει».
Οι προσλήψεις αφορούν ανθρώπους που στο ιδιαίτερο καθεστώς, έκτακτης ανάγκης που επικρατούσε στα νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Για άγνωστες μέχρι σήμερα αιτίες, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό οι άνθρωποι αυτοί μένουν απλήρωτοι. Οι μισθοί που ήταν προγραμματισμένο να κατατεθούν στις 10 Ιουνίου αλλά πήραν αναβολή για τις 27 Ιουνίου.
Το νοσοκομείο αρνήθηκε και τη καταβολή μέρους του μισθού σε εργαζόμενους που το αιτήθηκαν. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά μήνας που οι πληρωμές του επικουρικού προσωπικού στο Λαϊκό δε γίνονται στην ώρα τους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας