Του άξιζε όλο αυτό! Η ιστορία του χρωστούσε ένα τρόπαιο, έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό από πέρσι. Έστω και με καθυστέρηση κάποιων μηνών του το ξεπληρώνει όμως με το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών!
Η δουλειά που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγάλο λιμάνι είναι εξαιρετική και αυτό το παραδέχονται ακόμη και οπαδοί των άλλων μεγάλων ομάδων της χώρας μας. Μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση μένει πλέον για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, γεγονός που αποτελεί εξαργύρωση για τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών.
Ο Μαρτίνς με ανάρτησή του στα social media δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στη δράση και αφιέρωσε τη μεγαλειώδη νίκη επί του ΠΑΟΚ στους οπαδούς του Ολυμπιακού!
«Τι νίκη! Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε και κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μετά από πολύ καιρό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας και την προσπάθειά τους. Θέλαμε να επιστρέψουμε δυναμικά και η νίκη αυτή, είναι για όλους εσάς τους φιλάθλους μας!»
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου