Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σε κυβερνητικό επίπεδο εξελίσσονται διάφορα. Το πιο ενδιαφέρον της περασμένης εβδομάδας ήταν η ανάληψη της ευθύνης προώθησης των μεγάλων έργων από το Μέγαρο Μαξίμου. Εφεξής ο συντονισμός ανατίθεται στη λεγόμενη «τρόικα», ήτοι από τους κ.κ. Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και Δημητριάδη.
Επίσης οφείλω να σημειώσω ότι κατ’ αντίστοιχο τρόπο το προηγούμενο διάστημα πέρασαν στην ευθύνη του πρωθυπουργικού γραφείου η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και ο τουρισμός βεβαίως.
Κάποιοι επίσης έσπευσαν να υπογραμμίσουν τον ρόλο του Γρηγόρη Δημητριάδη στην εξομάλυνση των σχέσεων της κυβέρνησης με την Εκκλησία της Ελλάδος, οι οποίες πήγαν να διαταραχθούν το Πάσχα. Μπορεί λοιπόν ο ανασχηματισμός να μετατέθηκε, αλλά ήδη καταγράφονται κάποιες από τις πιθανές συνέπειές του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.