Ανήλικος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά όταν το ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν το περιστατικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.