Γιώργος Πατούλης: Έσπασαν τα λουκέτα στο Πάρκο Τρίτση και έκαναν βόλτες
Ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κίνδυνος με τον κοροναϊό δεν έχει περάσει
Σε μια σοβαρή καταγγελία που, όπως είπε, δείχνει ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κίνδυνος με τον κοροναϊό δεν έχει περάσει προέβη ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Σύμφωνα με όσα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Πατούλης «το απόγευμα της Παρασκευής έσπασαν λουκέτα, πήραν πινακίδες και εκατοντάδες άτομα έκαναν συνάθροιση που διαλύθηκε με ήρεμη παρέμβαση αστυνομικών».
Κατά την εκτίμησή του, δε, η συνάθροιση οργανώθηκε μέσω των social media ή με άλλο τρόπο μέσω διαδικτύου.
Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι αυτή είναι η δεύτερη ένδειξη ότι ορισμένοι κινούνται «μάλλον ακούγοντας τα αισιόδοξα μηνύματα για τη χώρα χωρίς, όμως, να υπάρχει λήξη του κινδύνου» μετά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Αττικής για αύξηση κατά 18% της κίνησης σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής την περασμένη εβδομάδα.
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442