Αρκάς : Ο κοροναϊός, η καραντίνα και ένα πρόβλημα ακοής
Απολαυστικός για άλλη μια φορά ο Αρκάς, σχολιάζει τα του κοροναϊού και της καραντίνας και μας δείχνει τι συμβαίνει αν θέλεις να πειθαρχήσεις στα μέτρα της κυβέρνησης, έχοντας όμως ένα μικρό πρόβλημα... ακοής.
Απολαυστικός για άλλη μια φορά ο Αρκάς, σχολιάζει τα του κοροναϊού και της καραντίνας και με ένα σκίτσο του στο facebook, μας δείχνει τι συμβαίνει αν θέλεις να πειθαρχήσεις στα μέτρα της κυβέρνησης, έχοντας όμως ένα μικρό πρόβλημα… ακοής.
Ο ήρωάς του, πειθαρχεί μεν, έχει βγάλει τη «μπέμπελη» δε, καθώς αντί για καραντίνα μάλλον άκουσε «καπαρντίνα».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.