Ύστερα από πάρα πολλές πιέσεις στην Ευρωλίγκα, η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.
Μάλιστα, όπως γράφουν ήδη μέσα της γειτονικής χώρας, στην Ευρωλίγκα εξετάζουν το μέρος όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση.
Ακόμα δεν είναι σίγουρη η μέρα όπου θα γίνει το συγκεκριμένο ματς, με το Βίλνιους τελικά να είναι η επικρατέστερη περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό.
Όπως αναφέρεται στην Ιταλία, δύσκολα θα γίνουν ξανά φέτος παιχνίδια στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, την ώρα που ακολουθεί και το ματς της Βιλερμπάν στις 26 του μηνός.
Θύελλα αντιδράσεων
Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η αρχική απόφαση της Ευρωλίγκας να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως σε άλλη έδρα.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, η κίνηση της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA) να αποστείλει επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή και η πίεση από τη μεριά των Ερυθρόλευκων ήταν λογικό να θορυβήσουν τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης.
Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση συντασσόταν υπέρ της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία με οποιοδήποτε κόστος.
Εκτός ιταλικού εδάφους οι εντός έδρας αναμετρήσεις των ιταλικών ομάδων
Πέρα από την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Βιλερμπάν για την 32η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την ΤΣΣΚΑ στην 34η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Μονακό για την προημιτελική φάση του Eurocup, η αναμέτρηση της Βενέτσια με τη Μάλαγα για την προημιτελική φάση του Eurocup θα γίνουν εκτός Ιταλίας και οι έδρες θα γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.