Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ταξίδεψε στο μαγευτικό Άμπου Ντάμπι για επαγγελματικούς λόγους και προκάλεσε… εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις της. Η Βραζιλιάνα καλλονή φόρεσε αποκαλυπτικά μαγιό και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, ενώ φρόντισε να ανεβάσει backstage από τη φωτογράφιση της στο Instagram!
https://www.instagram.com/p/B9hpS6AB0yW/
Μαζί με τη σύντροφο του τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν και η επίσης Βραζιλιάνα καλλονή, Αλεσάντρα Αμπρόσιο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.