Μια λέξη μπορεί να τον χαρακτηρίσει: Ασταμάτητος. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει ήδη 40 φορές την φετινή χρονιά σε 32 αναμετρήσεις με τις φανέλες των Σάλτζμπουργκ και Ντόρτμουντ, ενώ έχει γράψει ήδη ιστορία στο Champions League, καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών που έχει σημειώσει 10 τέρματα μέσα σε μια σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο επιθετικός των Βεστφαλών, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη της Ντόρτμουντ επί της Παρί σημειώνοντας δυο τέρματα, πριν την δεύτερη μάχη κόντρα στους Παριζιάνους για τους 16 του Champions League, αναφέρθηκε στον στόχο του να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δουλεύω τρομερά σκληρά. Οσο μπορεί να αντέξει το σώμα μου. Ο στόχος μου είναι να καταφέρω να γίνω κάποια στιγμή ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου».
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.