Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Καρέρα, ραντεβού με την ΑΕΚ για επικύρωση της συμφωνίας τους

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Καρέρα, ραντεβού με την ΑΕΚ για επικύρωση της συμφωνίας τους

Οι δύο πλευρές αναμένεται να επικυρώσουν τη συμφωνία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα. Ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο, ταξίδεψε από την Ιταλία στην Ελλάδα αποκλειστικά για την ΑΕΚ και θα έχει συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη – Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη του στην Ένωσης.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Καρέρα να παραμείνουν κοινοί και μετά το καλοκαίρι. Κάτι που όλα δείχνουν πως θα επικυρωθεί στη συνάντηση που έρχεται.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να γίνει κουβέντα και για επέκταση συμβολαίου, δηλαδή ακόμα έναν χρόνο. Η ουσία είναι πως ΑΕΚ – Καρέρα κάθονται στο τραπέζι για να σφραγίσουν την συμφωνία που υπάρχει και για τη νέα χρονιά, ενώ το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται πιθανότατα αύριο.

Να θυμίσουμε εδώ πως ουσιαστικά η… προεργασία αυτού του ραντεβού ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Ίβιτς και της πλευράς Καρέρα, είχε γίνει στο γεύμα που είχε γίνει προ ημερών ανάμεσα σε «Τίγρη» – Καρέρα όπου τότε οι δυο άνδρες είχαν συζητήσει για την επόμενη χρονιά και ουσιαστικά είχαν καταλήξει στο να τα πουν τις επόμενες ημέρες για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, με τον Ιταλό τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που έρχεται, πιθανότατα αύριο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024