Ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί και πιθανότατα θα οδηγηθούμε σε αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Ολυμπιακό. Το Μιλάνο είναι σε καραντίνα, οι πτήσεις (από και προς) έχουν ακυρωθεί, οι Ιταλοί έχουν αναβάλει όλες τις εσωτερικές αθλητικές δραστηριότητες κι οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επίσημο αίτημα στην Ευρωλίγκα, να δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο.
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε πριν από λίγο αίτημα στην Ευρωλίγκα, για αναβολή, ή αλλαγή έδρας του αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ως εναλλακτική έδρα του αγώνα τη Ρώμη, τη Γένοβα, ή άλλη χώρα, ενημερώνοντας σε αυτή την περίπτωση ότι η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ».
Προς το παρόν η Ευρωλίγκα δεν έχει απαντήσει, αλλά είναι πρόδηλο ότι δεν πρόκειται ούτε την αποστολή του Ολυμπιακού να θέσει σε κίνδυνο, ούτε να της επιβάλλει να πάει σε ένα σημείο, όπου δεν υπάρχουν πτήσεις. Άλλωστε, η ντιρεκτίβα και προς τους διαιτητές είναι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια, καθώς τα πάντα είναι στον αέρα.
Το πιθανότερο είναι πως θα αναβληθεί η αναμέτρηση, καθώς ούτε για την Αρμάνι είναι εύκολο να μετακινηθεί, ούτε είναι απλή διαδικασία (για το εσωτερικό της Ιταλίας) να γίνει αγώνας σε κάποια άλλη πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αλλά, ας περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση.
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο