Κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και συγκεκριμένα σε γιατρό.
Σύμφωνα με το tempo24news, θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε Διευθυντής Κλινικής, του οποίου η σύζυγος ήταν στο γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους και μέλη του είχαν ήδη νοσήσει.
Ο άνδρας που φέρεται να ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλους εκδρομείς.
Να σημειωθεί ότι η γυναίκα του – μέχρι στιγμής- δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του ιού.
Σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουν τεθεί τρεις γιατροί, οι οποίοι εργάζονται στο Ακτινολογικό Τμήμα και μια γιατρός από την Παθολογική Κλινική, της οποίας η αδερφή ήταν επίσης μέλος του γκρουπ και αποτελεί ακόμα ένα κρούσμα κοροναϊού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας