Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Καλός θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Mega, Γιάννη Καλλιάνο, μέχρι και την Τετάρτη, στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μέχρι και τους 18 βαθμούς κελσίου.
Τη Δευτέρα, στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μέχρι και τους 16 βαθμούς κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη μέχρι τους 14.
Την Τρίτη, θα υπάρξουν νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.
Την Τετάρτη θα πυκνώσουν οι νεφώσεις στη χώρα, ενώ αργά το βράδυ της ίδιας μέρας θα ξεκινήσουν οι βροχές.
Την Πέμπτη οι βροχές και οι κατά τόπους καταιγίδες θα επιδεινωθούν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.