Λίβερπουλ: Ενδέχεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον Σαλάχ!
Υπάρχει η πιθανότητα ο Μοχάμεντ Σαλάχ να συμμετάσχει με την Αίγυπτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να μην αγωνιστεί με τη Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν!
Χωρίς το αστέρι της ενδέχεται να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν η Λίβερπουλ!
Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Κ-23 της Αιγύπτου, Σάκι Γκαρίμπ, αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες, άνω των 23 ετών, που θα αγωνιστεί με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Αν συμβεί αυτό, τότε η Λίβερπουλ θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τη σεζόν 2020-21 χωρίς τον Σαλάχ στη σύνθεσή της, καθώς το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού στην Ιαπωνία θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 22 Ιουλίου και 8 Αυγούστου.
Φυσικά ο Αιγύπτιος δεν θα επιστρέψει άμεσα στις αρχές Αυγούστου στη Λίβερπουλ, καθώς θα χρειαστεί και λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και μετά να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τους «κόκκινους».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.