Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η Ευρωλίγκα εστίασε στον Τόμας (vid)

Παναθηναϊκός: Η Ευρωλίγκα εστίασε στον Τόμας (vid)

Η διοργανώτρια αρχή έκανε focus στον Αμερικανό φόργουορντ των Πρασίνων, για τον οποίο μίλησαν οι Πιτίνο, Ράις και Φριντέτ.

Είναι ο παίκτης που στηρίζει πολλά ο Ρικ Πιτίνο στο «4», ένας αθλητής που προσφέρει πάρα πολλά στην επίθεση και προσπαθεί και στην άμυνα, παρότι δεν είναι και το… φόρτε του.

Ο λόγος για τον Ντεσόν Τόμας, για τον οποίο έκανε το focus της Ευρωλίγκα, αναφερόμενη στο ταλέντο του και όσα προσφέρει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε στην κάμερα της διοργανώτριας αρχής: «Είμαι πολύ καλά, πολλοί λένε ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου έχεις πολλά περισσότερα να δώσεις, εγώ νιώθω τέλεια. Νιώθω ώριμος και άνετος σχετικά με την κατανόηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίζω καλά και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα να νικάει».

Για να πάρει τον λόγο ο Ρικ Πιτίνο, δηλώνοντας: «Απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας με τον Τόμας ήμασταν από τη στιγμή που ήρθα πολύ κοντά.

Του είχα πει ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα στο παιχνίδι του απ’ αυτά που δείχνει και τώρα είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα» για να προσθέσει ο Ταϊρίς Ράις: «Τον χρειαζόμαστε γι’ αυτό ακριβώς που είναι. Παίρνει πολλά σουτ, έχει βελτιωθεί στην άμυνα, είναι καθοριστικός».

Ταυτόχρονα ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε: «Μπορεί πραγματικά να σκοράρει, δίποντα, τρίποντα, μπορεί να ποστάρει, έχει πολλή ενέργεια, παίρνει πολλά ριμπάουντ και βοηθάει αμυντικά. Ανοίγει τον χώρο και μας δίνει πολλές επιλογές».

Επιστρέφοντας στον Τόμας, το focus της Ευρωλίγκας, άφησε τον Αμερικανό φόργουορντ για τον εαυτό του: «Είμαι ανταγωνιστικός, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη και την προσπάθεια να φτάσουμε στο Final-4.

Βελτιώθηκα, εξελίχθηκα και σταδιακά κέρδισα τον σεβασμό. Νιώθω καλά που θεωρούμαι από τους βετεράνους πλέον της ομάδας, με φωνάζουν έτσι κι οι συμπαίκτες μου, οι μικρότεροι δείχνουν να θέλουν να μάθουν απ’ εμένα.

Δεν είμαι τόσο μεγάλος, είμαι 28, αλλά νιώθω τον σεβασμό».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024