Οι Ερυθρόλευκοι στις 19:00 θα υποδεχθούν τους Πράσινους με στόχο τη νίκη, που θα τους βοηθήσει να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ επαναληπτικός των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/2, 18:00).

Ο Ισπανός τεχνικός λίγες ώρες πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι τελικού στην έδρα μας και είναι ένα ωραίο ματς για να παίξουμε πολύ καλά. Επιτέλους μπαίνουμε στους μήνες που θα δίνουμε τέτοιου είδους παιχνίδια και η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Tα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και 10 € και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη», από τις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας