Σπανός «εξυγίανσης»: Με κόσμο ο ΠΑΟΚ, χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός
Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Ατρόμητο του Σπανού. Κανονικά υπήρχε κερκίδα για οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, μόνο για κατόχους διαρκείας στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό!
Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατάνε στον Ατρόμητο. Τόσα χρόνια ο Ατρόμητος με τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ έπαιζε με άλλη ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους και με άλλη απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον οποίο διατηρεί «αδελφικές» σχέσεις τα τελευταία χρόνια.
Τώρα η διοίκηση Σπανού αποφάσισε να συνεχίσει σε άλλο επίπεδο την διαφοροποίηση της στην αντιμετώπιση των δύο ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.
Ο Σπανός «εξυγίανσης» λοιπόν αποφάσισε να μην αφήσει ούτε καν μεμονωμένα τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στο γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα.
Μπορεί να απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση όμως πάντα υπήρχε κερκίδα για τους φιλοξενούμενους, για όσους μεμονωμένα ήθελαν να πάνε στο γήπεδο. Τώρα ο Σπανός αποφάσισε να μην υπάρχει και να έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχο διαρκείας.
Τώρα που παίζει με τον Ολυμπιακό. Αν αυτή ήταν συνολική η τακτική του Σπανού δεν θα υπήρχε θέμα.
Τι είχε γίνει όμως σε εκείνο το εντυπωσιακό ματς του πρώτου γύρου, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ που επί της ουσίας ήταν Βέλιος-ΠΑΟΚ και που η άμυνα των γηπεδούχων ξεχάστηκε δύο φορές σε παρόμοια στημένη φάση στις καθυστερήσεις με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει δύο φορές (το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ) για να πάρει το διπλό;
Κανονικά έδωσαν το παρών οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς υπήρχε κερκίδα για τους φιλοξενούμενους που πήγαν μεμονωμένα στο γήπεδο.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον… εξυγιαντικό Σπανό.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι βραδιές στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης, όπου η Μαρινέλλα τραγουδούσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτοκράτορα» Άρη.
Στη Σενεγάλη περιμένουν την απόφαση του CAS για το πού θα καταλήξει -επισήμως- το Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το αποχωριστούν. Αποθέωση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Αφρικής που έδωσε φιλικό με το Περού και έπειτα παρήλασε με το τρόπαιο!
LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον δεύτερο ημιτελικό των play offs της Volley League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.