Ημέρα μνήμης και άσβεστου πένθους η σημερινή για την ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς πριν από είκοσι δύο χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα ο Παναγιώτης Κατσούρης προκαλώντας απερίγραπτη θλίψη
Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Κατσούρης, μπορεί να έφυγε πριν από 22 χρόνια από τη ζωή, ωστόσο θα είναι για πάντα στο μυαλό όλων των ΠΑΟΚτσήδων.
Σήμερα (8/2), στις 14:00, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος, στη γέφυρα πλησίον του ξενοδοχείου Hyatt.
«Πάνε 22 χρόνια που ο Παναγιώτης δεν βρίσκεται κοντά μας. Κανείς μας όμως δεν τον ξεχνά και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η οικογένεια του Δικεφάλου θα τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Το Σάββατο (8/2) στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στο σημείο του δυστυχήματος, στη γέφυρα πλησίον του ξενοδοχείου Hyatt».
Στο μνημόσυνο, εκτός από τους φιλάθλους της ομάδας, θα είναι στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996.
Μέλος της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, γι’ αυτό και γρήγορα καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1996-97, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1 στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, με προπονητή το σουηδό Γκίντερ Μπένγκτσον και συμπαίκτες τους Μιχόπουλο, Τασιόπουλο, Αλεξίου, Ζαφειρίου, Πις, Τουρσουνίδη, Αναστασιάδη, Ζουμπούλη, Χάβο, Καπετανόπουλο, Ντιμκόφσκι, Ζαγοράκη, Βρύζα.
Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1998, κατά σύμπτωση και πάλι εναντίον του ΟΦΗ, αυτήν τη φορά μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 12 λεπτά. Συνολικά, με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης, πετυχαίνοντας 3 γκολ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τα παράπονα για τη διαιτησία είναι δεδομένα και ο Λανουά δεν φαίνεται να έχει τη λύση για να βελτιώσει την κατάσταση. Επίσης, και ο Γάλλος «φωτογράφισε» ότι η διαιτησία δεν πάει καλά
Για υπόθεση φερόμενης απάτης του 2016 ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα καλείται να καταθέσει ως κατηγορούμενος για επένδυση που συνδέεται με το Reus Deportiu και σχέδιο ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κίνα
LIVΕ: Μαρούσι – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαρούσι – Παναθηναϊκός για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.