Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μέσα από το προφίλ της στο facebook
Μία μοντέρνα γυναίκα, με αγάπη για τα βιβλία και τα ταξίδια αλλά και με γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή.
Μία μοντέρνα γυναίκα, με αγάπη για τα βιβλία και τα ταξίδια αλλά και με γεμάτη επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή.
Αυτό καταλαβαίνει κανείς βλέποντας το προφίλ της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία και πρότεινε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να υποστηρίξουν την επιλογή του.

Η Κατερίνα Σσκελλαροπούλου χαμογελαστή με την παρέα της.
Κι ενώ μερικοί περίμεναν πως η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν θα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media ή ακόμη κι αν ήταν, θα διατηρούσε ένα πιο συντηρητικό προφίλ, η Ελληνίδα δικαστής δείχνει να μοιράζεται αρκετές από τις εμπειρίες και τις ανησυχίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, από τις διακοπές της, από γεύματα με φίλους, από παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και εικόνες από διάφορα συνέδρια, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποδεικνύει πως μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα μπορεί και πρέπει να βρίσκει χρόνο για εκείνη την οικογένειά της.

Επίσης η εξαίρετη δικαστής με διεθνείς περγαμηνές δεν κρύβει επίσης την αγάπη της για τα ζώα και συγκεκριμένα για την αδυναμία της για τις γάτες, ενώ όποτε βρίσκει ευκαιρία δείχνει την αγάπη και τον θαυμασμό για τον πατέρα της Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, από τον οποίο και «κόλλησε» το μικρόβιο και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα νομικά.


Σε παρουσίαση βιβλίου.

Παιδικά χρόνια.

Σε εκδήλωση του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

Με τον πατέρα της Νίκο Σακελλαρόπουλο.

Σε μουσείο της Πύλου

Για πεζοπορία.

Σε ταξίδι της.

Σε επαγγελματικό ταξίδι.

Με τον σύντροφό της, επίσης νομικό.

Τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


































































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442