Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Είναι η έκφραση της… εποχής. Επιστροφή στην κανονικότητα (και) για τη Φενέρμπαχτσε, που πήρε φόρα και ποιος την πιάνει. Σε καμία περίπτωση η Βιλερμπάν, η οποία αρχίζει και υποχωρεί, μετά τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στο πρώτο διάστημα της Ευρωλίγκας. Η επίσκεψη, πάντως, στην Κωνσταντινούπολη ήταν μάλλον τραυματική, καθώς το 86-64 είναι… βαρύ.
Όχι πως οι Γάλλοι πίστευαν ότι μπορούσαν να φύγουν με αποτέλεσμα. Όχι από τη στιγμή που ο Ντε Κολό με τον Ουίλιαμς βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά. Όχι από τη στιγμή που γύρισε (για τα καλά) ο Βέσελι. Όχι από τη στιγμή που ο Νταντόμε ήταν εκεί, που ο Νάναλι έδωσε λύσεις με το μακρινό του σουτ, ο Λοβέρν μπήκε στην εξίσωση. Κι ας μην αγωνίστηκε δευτερόλεπτο ο Ντίξον.
Οι Γάλλοι έψαχναν με το… κιάλι παίκτη να κλείσει με διψήφιο αριθμό πόντων την παρουσία του. Χαμηλή παραγωγικότητα, αδυναμία αντίδρασης στο πίσω μέρος του γηπέδου, με εξαίρεση την Τρίτη περίοδο, τη μοναδική που οι φιλοξενούμενοι κράτησαν χαμηλά τους αντιπάλους τους.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει