Με μία λιτή ανάρτηση αποφάσισε να αποχαιρετήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον αδερφό του Θάνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.
«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.
Μια στιγμη η ζωη μας και συ την εκανες αιωνιοτητα.
Σημειώνεται πως ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μας, που έφυγε από τη ζωή, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και ο αδελφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει, τον Μάιο του 2018, λίγα λόγια στήριξης προς τον αδελφό του, δείχνοντας ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει.
Η παλιά ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο Μικρούτσικο
«Αγαπάω τον αδελφό μου όχι μόνο γιατί είναι αδελφός μου αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Ανθρωπος!» είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας