Αυτός είναι ο Νίκολα Τσούμιτς που πήρε ο Ολυμπιακός
Το10.gr παρουσιάζει τον 21χρονο εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ανήκει και επίσημα πλέον στους Ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός μπορεί αν βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και μάλιστα σημαντικών, αφού δίνει συνεχόμενα κομβικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενεργός στη μεταγραφική αγορά.
Οι ερυθρόλευκοι «σκανάρουν» ότι κινείται με το εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ που διαθέτουν και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να επενδύσουν.
Όπως έκαναν με τον Ραντζέλοβιτς και τον Νίκολιτς στο πρόσφατο παρελθόν και όπως συμβαίνει και με τον Νίκολα Τσούμιτς.
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά τη σερβική αγορά, ξεχώρισε τον 21χρονο εξτρέμ της Ραντνίσκι Νις και τον έκανε δικό του.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).