Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Γιουβέντους απέναντι στην Σαμπντόρια στη Γένοβα. Η Γιούβε προηγήθηκε με τον Ντιμπάλα, ισοφαρίστηκε από τον Καπράρι, αλλά ένα γκολ του Πορτογάλου την έφερε εκ νέου μπροστά στο σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο.
Το γκολ του Κριστιάνο δεν αποτελεί είδηση. Εντύπωση προκαλεί το πόσο ψηλά πήδηξε ο Πορτογάλος για να σκοράρει.
Ένα εντυπωσιακό άλμα από τον Ρονάλντο, αλλά το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το πόση ώρα έμεινε στον αέρα ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, προκειμένου να βρει την μπάλα ακριβώς με τον τρόπο που ήθελε για να τη στείλει στην απέναντι πλευρά και να σκοράρει.
Το βίντεο με το replay σε slow motion είναι αντιπροσωπευτικό:
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»