Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 23 Ιανουαρίου αποθεώνουμε τον Αντετοκούνμπο

Στις 23 Ιανουαρίου αποθεώνουμε τον Αντετοκούνμπο

Άλλη μια πρωτιά θα διεκδικήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ, η οποία ξεκινά τα Χριστούγεννα

Πώς το λένε στις προεκλογικές περιόδους; «Η ψήφος σου μετράει»! Αυτό ακριβώς. Η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα και οι βασικοί θα αποκαλυφθούν στις 23 Γενάρη, όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ. Και βέβαια, όλοι θέλουμε να δούμε τον Γιάννη να είναι όχι απλά στάρτερ, αλλά ο πρώτος των πρώτων, γιατί το αξίζει, γιατί είναι δικό μας παιδί.

Η γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Σικάγο στις 16 Φλεβάρη (14-15 το Rising Stars Challenge και οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων) και όλοι θέλουμε να δούμε τον Greek Freak, τον MVP του ΝΒΑ, αρχηγό στη μία ομάδα.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκινά στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) τα Χριστούγεννα, πριν τα παιχνίδια του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του ΝΒΑ κι όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει για τους βασικούς, γράφοντας «NBA All-Star Vote» στο Google, την εφαρμογή της Google και μέσω του Google Assistant. Επιπλέον ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει ηλεκτρονικά, μέσω ΝΒΑ.Com και της εφαρμογής του ΝΒΑ.

Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ είναι διαθέσιμοι για επιλογή και για 5 μέρες (2,3, 10, 16 και 20 Γενάρη), οι ψήφοι θα μετρούν διπλοί. Βεβαίως, δεν ψηφίζει μόνο κόσμος (η ετυμηγορία επηρεάζει κατά 50% την απόφαση), αλλά κι οι παίκτες του ΝΒΑ και τα media (έχουν από 25%). Δύο φορές, στις 2 και 9 Ιανουαρίου, θα μάθουμε την πορεία της ψηφοφορίας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιανουαρίου.

Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων, η βραδιά του Γιάννη δηλαδή, θα γίνει από το ΤΝΤ στις 23 Ιανουαρίου. Πέρυσι αρχηγοί ήταν ο Αντετοκούνμπο κι ο ΛεΜπρον, φέτος δεν είμαστε σίγουροι για τον… ΛεΜπρον.

Αρχηγοί θα είναι οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερους ψήφους από κάθε περιφέρεια, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή όλων και η στήριξη στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024