Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Βέλλιος

Ατρόμητος – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Βέλλιος

Μια αντεπίθεση της Λαμίας στο 72' έφερε το 0-1 από τον Τουράμ κόντρα στη ροή του αγώνα στο Περιστέρι, αλλά ο Βέλλιος με κεφαλιά στο 84' έσωσε τον Ατρόμητο και του έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Μια αντεπίθεση της Λαμίας στο 72′ έφερε το 0-1 από τον Τουράμ κόντρα στη ροή του αγώνα στο Περιστέρι, αλλά ο Βέλλιος με κεφαλιά στο 84′ έσωσε τον Ατρόμητο και του έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, «σκόρπισε» τη Λάρισα

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά. Δύο ομάδες που έμοιαζαν να μην έχουν φρεσκάδα και να είναι κουρασμένες από τα ματς που είχαν δώσει μόλις πριν από τρεις και τέσσερις μέρες αντίστοιχα (με Λάρισα ο Ατρόμητος, με Παναθηναϊκό η Λαμία). Δύο ομάδες που περισσότερο φυλούσαν τα νώτα τους, παρά έψαχναν το πως θα βρουν το γκολ που θα τους φέρει μπροστά στο σκορ.

Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο, είχε κατοχή μπάλα, προσπαθούσε να γίνει περισσότερο απειλητικός και να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Λαμίας. Δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Μονάχα από κάποιες στημένες φάσεις προσπαθούσε να βρει το γκολ, δίχως επιτυχία. Την ίδια ώρα η Λαμία έψαχνε τις αντεπιθέσεις με τον γρήγορο Τουράμ προκειμένου να βρει τις δικές της στιγμές στο παιχνίδι.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησαν και τα πρώτα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Παιχνίδι χωρίς φάσεις, χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Και με τη Λαμία να συνεχίζει στο ίδιο στυλ.

Σφιχτή άμυνα, πολλά προσωπικά μαρκαρίσματα και ο Τουράμ μπροστά να προσπαθεί να βρει τη μία στιγμή. Τη βρήκε στο 72′. Έφυγε στην κόντρα επίθεση, άδειασε τον Ρισβάνη, πλάσαρε καταπληκτικά τον Μέγιερι με το αριστερό για το 0-1. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 20 λεπτά να απομένουν.

Ο Ατρόμητος τα έπαιξε όλα για όλα. Πιο ψηλά οι γραμμές, περισσότερη πίεση στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου και… κυνήγι για την ισοφάριση. Ο Ούμπιδες έδωσε επιθετική πνοή με την είσοδό του και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Αργεντινός εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Βέλλιος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά λύτρωσε τον Ατρόμητο, χαρίζοντας του τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1, διατηρώντας τον σε απόσταση ενός βαθμού από την έκτη θέση.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024