Δημοσιεύματα από την Τουρκία και τη Γερμανία συνδέουν τον άγγλο επιθετικό με ομάδες όπως η Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε, η Φιορεντίνα, η Βέρντερ Βρέμης και η Κολωνία.
Εκπρόσωποι των δύο τουρκικών ομάδων, σύμφωνα με το Aksam.com.tr, βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσουν τον Άκπομ από κοντά και έχουν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω του.
Άλλα δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Βέρντερ Βρέμης, Κολωνία και Φιορεντίνα για την απόκτηση του φορ του ΠΑΟΚ, η αξία του οποίου κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο Άκπομ φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια με το «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας πετύχει τρία γκολ σε 775 αγωνιστικά λεπτά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.