Ο Ανδρέας Πολέμης σχολίασε την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που έφερε το Περιστέρι αντιμέτωπο με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Ο πρόεδρος του Περιστερίου είχε προαίσθημα πως η ομάδα του θα κληρωθεί με τον Προμηθέα στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στη χώρα, τονίζοντας πως αυτή τη φορά θα είναι το Περιστέρι η ομάδα που θα χαμογελάσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μια κλήρωση που την περιμέναμε κατά κάποιο τρόπο. Είχαμε μια διαίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Προμηθέα και στην έδρα του. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα ο Προμηθέας.
Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια αντίστοιχη απόδοση όπως στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά αυτή τη φορά να είμαστε εμείς οι νικητές. Περιμένουμε ότι ο Προμηθέας θα μας υποδεχθεί όπως συνήθως υποδέχεται τις ομάδες, όπως υποδέχθηκε και εμάς στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Kαι ο καλύτερος να νικήσει».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Με τη νίκη που πέτυχε με 87-82 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός έφτασε τις τις 10 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους πράσινους στη διοργάνωση.