Επική ανατροπή από τους Μπουλς – Σημαντική νίκη οι Πέισερς
Aπίθανη ανατροπή για τους Μπουλς στη Σάρλοτ με τον Λαβίν να πετυχαίνει 49 πόντους με 13 τρίποντα και να οδηγεί την ομάδα στη νίκη με 116-115. Σημαντική νίκη και για τους Πέισερς, με 111-106 κόντρα στους Μάτζικ
ΕΠΟΣ! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς που έγινε τα ξημερώματα στην Σάρλοτ. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μεγαλειώδης ανατροπή που πέτυχαν οι Μπουλς επί των Χόρνετς. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μαγική εμφάνιση του Λαβίν που έβαλε 49 πόντους, 13 τρίποντα (ισοφάρισε την επίδοση του Κάρι και είναι δεύτερος πίσω από τον Κλέι Τόμπσον), έκλεψε την μπάλα και σκόραρε το νικητήριο σουτ του φινάλε σε μια εμφάνιση που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Μπουλς πήραν τη νίκη με 116-115 με το ρεκόρ και των δύο ομάδων να είναι πλέον στο 6-11. Η ομάδα του Σικάγο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όμως με αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο οι Χόρνετς πήραν ένα προβάδισμα και φάνηκα πως θα έπαιρναν και τη νίκη, την οποία είχαν «αγκαλιάσει» μέχρι και στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί όμως έγιναν τρελά πράγματα.
Αρχικά η Σάρλοτ είχε το προβάδισμα με 108-100 περίπου ένα λεπτό πριν το φινάλε, στα 32 δευτερόλεπτα προηγήθηκε με 112-105 και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με 115-110, με το ματς να μοιάζει τελειωμένο. Κι όμως. Ο Σατοράνσκι με τρίποντο μείωσε στους δύο και με οκτώ δευτερόλεπτα να μένουν την επίθεση είχαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Λαβίν έκλεψε την μπάλα και εκτέλεσε από μακριά και να ευστοχήσει και να χαρίσει μια ανεπανάληπτη νίκη στην ομάδα του.
Ο άσος των Μπουλς ήταν από άλλο πλανήτη καθώς σε 35 λεπτά πέτυχε 49 πόντους με 4/11 δίποντα, 13/17 τρίποντα και 2/2 βολές ενώ είχε τέσσερα ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.
Για τους Χόρνετς ο Ροζίερ είχε 28 πόντους.
https://youtu.be/AhpUVpUFBGo?t=2
Πέισερς – Μάτζικ 111-106
Σημαντική νίκη πήραν και οι Πέισερς που επικράτησαν των Μάτζικ με 111-106 κι ανέβηκαν στο 9-6 ενώ στο 6-9 έπεσαν οι ηττημένοι.
Ο Σαμπόνις είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ κι ο Λαμπ 14 για τους Πέισερς.
Ο Φουρνιέ με 26 πόντους και ο Άιζακ με 25 ήταν οι κορυφαίοι των ηττημένων.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.